Jonas Pedersen fortsätter som målvaktstränare i två år till

Vi är glada över att kunna berätta att vår målvaktstränare Jonas ”Jonken” Pedersen fortsätter i föreningen i två år till.

Som målvaktstränare arbetar Jonas bland annat med utveckling, träning, videoanalys av motståndare och matchcoachning av våra målvakter i damlaget.

Jonas förlängning är något vår huvudtränare Kalle Lång, är mycket glad över:

– Jonas är en mycket viktig del i vårt ledarteam. Med Jonas erbjuder vi målvakterna en professionell träningsmiljö som leder till att de alltid kommer bäst förberedda till varje match och också får den handledning de behöver i tränings- och matchsituationer för att utvecklas och prestera över tid. Utöver sin handbollskompetens är Jonas också en otroligt snäll och omtänksam individ som alltid bidrar med positiv energi till träningarna vilket är mycket uppskattat.

Jonas Pedersen säger så här om sin fortsättning i damlaget:

– Jag är väldigt glad över att få fortsätta jobba tillsammans med våra målvakter och alla andra i detta grymma lag. Med tre duktiga målvakter kommer konkurrensen öka vilket kommer föra med sig kvalitativa träningar och ännu mer utveckling. Jag är faktiskt ganska övertygad om att vi står bra rustade på målvaktssidan i Allsvenskan, säger Jonas.

Och fortsätter:

– Men självklart innebär en högre serie fler utmaningar. Bland annat att behålla den höga statistik som vi haft de två senaste säsongerna. Det kommer krävas mer taktiska förberedelser och där kommer jag göra allt för att ge våra målvakter de allra bästa förutsättningarna.

Läs vidare

Hallå där från Kanada!

18-åriga Alfred Danielsson, som spelar i HFK:s herrjuniorer, har precis kommit hem från ett riktigt